MENÜ

Tóth Roberta
Profi orientális táncos és szakképzett oktató

A Dahab Bellydance Company alapítója és szólistája,nemzetközileg elismert orientális táncos és oktató,többszörös versenygyőztes

Kedves leendő Tanítványaim!


Mielőtt elolvasnátok a lentebb található tájékoztatót, szeretnék pár dolgot kiemelni. Tanusítvánnyal rendelkező oktatóként és végzett biológusként az egészséges, gerinc-kímélő mozgás híve vagyok. Ha egészségügyi problémával küszködsz, feltétlenül jelezd azt felém az első óra elején. Milyen területeken végez pozitív munkát a rendszeres hastánc ? Csak pár példa a teljesség igénye nélkül:

*egyensúlyérzék, ritmusérzék, mozgás-koordináció javítás és fejlesztés
*alakformálás, önbizalomnövelés
*egyes mozgásszervi és nőgyógyászati bántalmak megszüntetése, enyhítése
*helyesen végezve erősít, gerinctornaként funkcionál

tóth roberta hastánc oktatás

Várok mindenkit sok szeretettel bármely órámra, kortól és testalkattól függetlenül, ha "csak" mozogni szeretnél, vagy versenyzési szándékaid vannak, ha már táncoltál, vagy már évek óta képzed magad! Jász-Nagykun-Szolnok megyében kizárólag itt tanulhattok akkreditált képzésnek megfelelő minőségű orientális táncot.
Vigyázz- kész- dance! Yalla!

ÚJDONSÁGOK:
Az országban egyedülálló "Alapozó workshopok" mellett elérhetőek 'Intenzív tréningjeim", illetve augusztus elején útnak indítottam online oktatási anyagaimat is! Az első oktató videó augusztus 1-től, a második augusztus 15-től rendelhető és hozzáférhető. Ősszel nyilvánosságra hozom az eddigi talán legkreatívabb projektemet, amely a "Dobszóló projekt 2017" címet viseli! 

Oktató videók:

#1- Immortal love- modern kombináció s technika
#2- Sirt el hob- klasszikus kombináció és technika
#3- Darbuka- dobszóló és rázástechnikák, kombinációban
#4- Apróságok- az "ami-ami" mozdulat kivitelezése, formái, variációkYou can order any type of classes in English language. For these orders, please contact me via e-mail, I will answer asap!
  tóth roberta hastánc orientális tánc szolnok szgeed budapest miss hastánc hungary,Tóth Roberta, Roberta of Hungary, miss hastánc hungary, verseny 1. hely, versenygyőztes, hastánc, orientális tánc, szeged, szolnok, budapest, fellépés, oktatás, verseny , rendezvény, profi, táncelőadás, roberta, hastánc szolnok, hastánc szeged, előadóművész

Jelenleg Szegeden, Budapesten és Szolnokon, illetve ezeknek a városoknak a vonzáskörzetében tartok magánórás foglalkozásokat, illetve az ország teljes területén felkérésekre workshopokat (workshop menüpontban, aktualitások) tartok fesztivál vagy egyéni kereteken belül. 


Szeretném megemlíteni az oktatásban számomra fontos dolgokat:
E
lengedhetetlen az alapos bemelegítés, majd az órák végén a tematikus nyújtás. Lényegesnek tartom a pontos alapok megtanítását, kar-, lábtechnikát, forgás- és rázástencikát stb. A techikai tudás mellett folyamatosan bővítem az elméleti hátteret a témának megfelelően. Alapmozdulatok- kombinációk- koreográfia- bár nem vagyok koreográfia központú-sokkal nagyobb hangsúlyt fektetek az improvizációs kézség fejlesztésére. Vannak technikai órák, amin kifejezetten a "problémás" területekkel foglalkozunk. Ezen kívül megtanulunk több stílusban is minikoreográfiákat, eszközös táncokat. Nyilván azzal foglalkozunk a legtöbbet, ami az adott tanítványt érdekli, kihozzuk belőled a táncost, segítek megtalálni a saját stílusodat. Az órák oldott hangulatúak, így sokkal könnyebben tanultok, ti is, és én is. A minőséget a mennyiségnél mindig fontosabbnak tartom! :)

Bővebb információért kérdezz e- mail-ben! :)

Érdemes:
- óra előtt 10 perccel korábban érkezni, kényelmes ruhát viselni, amiben látom a lábmunkát és a csípőt

- esetleg forgópapucs vagy balettcipő
- minimum fél liter vizet érdemes hozni

Az általam tartott óratípusok:

*magánóra- itt személyre szabottan tudok minden egyes táncossal foglalkozni, elméleti és technikai résszel, külön kérésre versenyfelkészítés, készítek számodra koreográfiát, vagy együtt is kialakíthatjuk egyéni stílusodat, kombinációidat
*csoportos óra- (a kiscsoportos órákat preferálom) maximum 10 fős csoportok oktatása heti rendszerességgel, igény szerint technika vagy koreográfia központú foglalkozások, elméleti beszélgetések
*workshop- 2-3 órás intenzív órák egy adott témakörben
(koreográfia, ritmika, technika, elmélet, kombinációk, eszköz, stílus stb...)
*intenzív képzés
*kifejezetten elméleti óra és beszélgetés
(előre megbeszélt témában a lényeges információk átadása olyan formában, hogy a lehető legtöbbet tudd hasznosítani a gyakorlatban)
*képzés oktatóknak
*versenyre egyéni vagy csoportos felkészítés


ÚJ: Szalagavatókra és céges rendezvényekre csoportos koreográfia készítés és betanítás, amely segítségével hatalmas meglepetés szerezhető a vendégeknek, illetve garantált a szórakozás! :)

 

 

Hírek

 • Versenyfelkészítés 2018
  2018-03-23 08:53:35

  Kedves Táncosok!
  2018. április 1-jével indítom el új, és egyben újító versenyfelkészítő programomat, amellyel azokat a táncosokat támogatom és fejlesztem intenzíven, akik komolyan érdeklődnek belföldi és külföldi versenyek iránt!

 • Szponzorálás
  2018-03-07 15:05:25

  Kedves Táncosok!
  Idén a II. Kaméleon Hastáncfesztivál (Pécs), X. Gyöngyösi hastáncverseny és a tavaszi Tahmina verseny legkiemelkedőbb versenyzőit szponzorálom! Részletekről érdeklődjetek a szervezőknél! Sok sikert!

 • Verseny
  2018-01-31 09:46:15

  Az Ah Ya Elbi 2017 lengyelországi nemzetközi versenyről profi kategóriában két 2. és két 4. hellyel tértem haza, emellett küldöndíjjal is értékelték az aznapi teljesítményemet! Öröm- boldogság! :)

 • Díjak
  2017-05-19 14:41:49

  A szerbiai nemzetközi 2. hellyel többek között egy idei lengyelországi fesztivál, majd jövőre egy ukrán és olasz fesztivál-részvétellel bővül az európai barangolásom listája. Rengeteget fogok tanulni! :)

 • Gála
  2017-05-19 14:37:13

  Túl vagyunk a IV. Ki-Keleti Gyermek Táncgálán, Salimah szervezésében! Április 22-én változatos műsort láthattak nézőink gyerekcsoportok és jómagunk előadásában. A képen a "Darbuka on Darbuka" című produkcióm egy pillanata látható.
  tóth roberta hastánc orientális tánc

 • Szerbia
  2017-03-27 11:31:02

  A szerbiai Oriental Fairytales Festival profi mezőnyében nemzetközi 2. hellyel értékelték a munkámat. Ez különösen nagy megtiszteltetés számomra, ugyanis a zsűri elöke Randa Kamel volt, aki köztudottan nagy példaképem! :)

 • News*
  2017-03-19 07:47:29

  Megérkeztek az első fotók a szlovén Nawar Fesztiválról! Jó nézelődést! :)
  tóth roberta hastánc orientális tánc
  tóth roberta orientális tánc hastánc

 • Nemzetközi versenyek
  2015-08-04 14:11:56

  Az eddigi nemzetközi elismerések mellett most már büszkélkedhetek egy bécsi 5. hellyel, egy prágai 3. hellyel, illetve a világszínvonalú Cairo!Fesztivál Queen döntőjébe való bejutással és helytállással. Emellett a bécsi gálán az én produkciómat választották az est fénypontjának.

Asztali nézet