MENÜ

Tóth Roberta
Profi orientális táncos és szakképzett oktató

A Dahab Bellydance Company alapítója és szólistája,nemzetközileg elismert orientális táncos és oktató,többszörös versenygyőztes

A térségben egyedülálló, változatos, szórakoztató hastáncműsor professzionális minőségben, nemzetközileg elismert előadóval!

tóth roberta orientális tánc, hastánc

" Szerbiában, a Hanan Étterem egyik vendégével."

Roberta fellépései megrendelhetőek céges-illetve magán rendezvényekre, leánybúcsúkra, születésnapi és névnapi összejövetelekre, továbbá bálokra, esküvőkre, megnyitó és záró ünnepségekre, szilveszter napjára, egyéb ünnepnapokra, városi, kisebb községi, kül- és beltéri rendezvényekre stb. egyaránt.

A profi minőség érdekében csak pár kérése van: öltöző, megfelelő burkolatú és nagyságú tánctér és megfelelő hangosítás, előzetes telefonos egyeztetés a részletekről, csoport vagy egyéni fotók készítésének, illetve számlaigény előzetes jelzése.

Az aktuális tiszteletdíj a show-t alkotó blokkok és átöltözések számától, így a műsor hosszától, illetve az útiköltségtől függ. Minden műsor egyéni egyeztetés tárgyát képezi, az előadás felépítése és hossza az adott rendezvénytől függ. Repertoárát alkotják a következő stílusok, illetve eszközös és modern táncok: meyance/raqs sharki, dobszóló akár zil, darbuka segítségével is, shaabi, beledi, khaaleji, fallahi, iraqi tánc, saidi akár dupla assaya segítségével, fátylas, legyezőfátylas és ízisz fátylas, botos előadások, melaya tánc stb. A műsor részét képezheti játékos tánctanítás több személy részére, akár a szülinapos megtáncoltatása, torta bevitele az ünnepeltnek stb. 

Mit kínál Roberta?
*önmagára igényes előadó, nemzetközileg magasan kvalifikált, tapasztalt táncos
*friss zenék, szakmai fekészültség
* kedves, mosolygós táncos, közönségbarát előadás
* változatosság, magasszintű és kultúrált szórakoztatás

A fellépések rendelhetőek szóló, duó felállásban, vagy akár gyermekcsoport előadásában is.
Referenciákat megtekinthetik a 'bemutatkozás' és 'aktuális' menüpont alatt.
Műsorrendelés: +36/20-245-40-60 -Tóth Roberta
Dahab Bellydance Company referencia:

 • Frei Kávézó (Szolnok)
 • Speciális Művészeti Fasztivál, Szigligeti Színház ( Szolnok)
 • Múzeumok Éjszakája ( Törökszentmiklós)
 • Szolnoki Sportcentrum- Családi majális
 • Törökszentmiklós- Hunyadi Mátyás Általános iskola: farsang
 • Kátay- nap ( Szolnok)
 • Szolnok napja
 • Családi nap a Tallin városrészben
 • Szolnoki hastánctalálkozók I.- X. stb...
 • Szent Iván Éji Álom- Törökszentmiklós

"Élőzenekaros show Bécs egyik nívós éttermében"

 

Hírek

 • Versenyfelkészítés 2018
  2018-03-23 08:53:35

  Kedves Táncosok!
  2018. április 1-jével indítom el új, és egyben újító versenyfelkészítő programomat, amellyel azokat a táncosokat támogatom és fejlesztem intenzíven, akik komolyan érdeklődnek belföldi és külföldi versenyek iránt!

 • Szponzorálás
  2018-03-07 15:05:25

  Kedves Táncosok!
  Idén a II. Kaméleon Hastáncfesztivál (Pécs), X. Gyöngyösi hastáncverseny és a tavaszi Tahmina verseny legkiemelkedőbb versenyzőit szponzorálom! Részletekről érdeklődjetek a szervezőknél! Sok sikert!

 • Verseny
  2018-01-31 09:46:15

  Az Ah Ya Elbi 2017 lengyelországi nemzetközi versenyről profi kategóriában két 2. és két 4. hellyel tértem haza, emellett küldöndíjjal is értékelték az aznapi teljesítményemet! Öröm- boldogság! :)

 • Díjak
  2017-05-19 14:41:49

  A szerbiai nemzetközi 2. hellyel többek között egy idei lengyelországi fesztivál, majd jövőre egy ukrán és olasz fesztivál-részvétellel bővül az európai barangolásom listája. Rengeteget fogok tanulni! :)

 • Gála
  2017-05-19 14:37:13

  Túl vagyunk a IV. Ki-Keleti Gyermek Táncgálán, Salimah szervezésében! Április 22-én változatos műsort láthattak nézőink gyerekcsoportok és jómagunk előadásában. A képen a "Darbuka on Darbuka" című produkcióm egy pillanata látható.
  tóth roberta hastánc orientális tánc

 • Szerbia
  2017-03-27 11:31:02

  A szerbiai Oriental Fairytales Festival profi mezőnyében nemzetközi 2. hellyel értékelték a munkámat. Ez különösen nagy megtiszteltetés számomra, ugyanis a zsűri elöke Randa Kamel volt, aki köztudottan nagy példaképem! :)

 • News*
  2017-03-19 07:47:29

  Megérkeztek az első fotók a szlovén Nawar Fesztiválról! Jó nézelődést! :)
  tóth roberta hastánc orientális tánc
  tóth roberta orientális tánc hastánc

 • Nemzetközi versenyek
  2015-08-04 14:11:56

  Az eddigi nemzetközi elismerések mellett most már büszkélkedhetek egy bécsi 5. hellyel, egy prágai 3. hellyel, illetve a világszínvonalú Cairo!Fesztivál Queen döntőjébe való bejutással és helytállással. Emellett a bécsi gálán az én produkciómat választották az est fénypontjának.

Asztali nézet